• Lorem ipsumGooise Tafel Maaltijdservice bereidt dagelijks op ambachtelijke wijze verse maaltijden zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Met onze maaltijdservice kunt u daarom elke dag genieten van een heerlijke en gezonde verse maaltijd. De warme maaltijdbezorging van Gooise Tafel, ook wel tafeltje dekje in Hilversum genoemd, is bij een afname van 3 maaltijden per week geheel gratis. Wij bezorgen bij bedrijven en particulieren en van oudsher ook bij senioren. U kunt elke week weer kiezen uit een groot aanbod van maar liefst 16 verschillende maaltijden. Dit vinden wij belangrijk: vers, vitaminerijk, ambachtelijk bereid, smakelijk en persoonlijke service. Onze maaltijden worden afgestemd op de seizoenen. Daarom geniet u in de zomer van heerlijke zomerse groenten en in de winter van lekkere stamppotten. Onze maaltijden worden bereid met verse streekproducten. Wij onderscheiden ons daarmee van anderen en hierdoor kunnen wij u heerlijke verse maaltijden aanbieden in Hilversum.

 

Dieetwensen? Geen probleem, onze maaltijdbezorging houdt er rekening mee.

Heeft u liever een maaltijd voor diabetes? Of zoutarm of vetarm? Dergelijke maaltijden bereidt de Gooise Tafel Maaltijdservice graag voor u! Bij het bereiden van uw maaltijd houden wij vanzelfsprekend rekening met uw speciale dieetwensen. 
 

Verse maaltijdbezorging in Hilversum: 

  • Echt een smakelijke, gezonde en verse maaltijd zonder te veel vet of zout
  • Geen kunstmatige toevoegingen maar bereiding van verse en eerlijke ingrediënten
  • Wij streven naar 2 ons groenten in onze maaltijden
  • Nagenoeg alle groenten worden gestoomd voor behoud van smaak en vitamines
  • Wekelijks keuze uit 16 nieuwe maaltijden, aangepast aan het seizoen
  • Geen abonnement of contract
  • Persoonlijke bezorging door vaste maaltijdbezorgers

 

Proeven?

Maak nu kennis met onze maaltijden door het aanvragen van een proefpakket; u ontvangt 3 maaltijden en een 3 dessert naar keuze waarbij de desserts gratis zijn. Bel met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de maaltijdbezorging en maaltijdservice, tafeltje dek je in Hilversum van de Gooise Tafel.