• Lorem ipsum


"Wij maken dagelijks het verschil voor heel veel ouderen en kwetsbare mensen door hen een gezonde verse maaltijd te bezorgen en een beetje aandacht te schenken." 


Sinds januari 2016 ben ik gestart met de Gooise Tafel Maaltijdservice. Vanuit mijn eigen mantelzorgtaken voor mijn ouders en oma  merkte ik hoe lastig het is om lekker en gezond te eten als je zelf niet meer kunt koken. Je bent dan aangewezen op te vette en te zoute kant-en-klaarmaaltijden met veel zetmeel, te weinig verse groenten en veel kunstmatige toevoegingen. Dat moet anders kunnen. Zo ben ik op het idee gekomen op een ‘tafeltje-dekje nieuwe stijl’.

Gezonde maaltijden en vooral geen afnameverplichting
De maaltijden van Gooise Tafel zijn vet- en natriumbeperkt, bevatten 200 gram verse groenten en we stomen de groenten voor behoud van kleur, smaak, knapperigheid en vitamines. Bij ons geen platgekookte groenten of gaarkeuken eten. Uiteraard is er voldoende keuze voor mensen die graag vegetarisch eten of een of diabetisch dieet volgen. Wij koken wekelijks minimaal 16 verschillende gerechten van Hollandse pot, vis, Italiaans en Aziatisch waarbij wij zoveel mogelijk het seizoensaanbod volgen. Daarnaast bieden wij ook wekelijks wisselende verse soepen, salades, vers gesneden fruit en zuiveldesserts in het assortiment.

Tevreden klanten dat is waarvoor wij het doen
Net zoals onze maaltijden gewoon lekker zijn, vinden wij het prettig om gewoon lekker samen te werken, te communiceren en klanten tevreden te stellen. Niets meer, niets minder. Eigenlijk zoals het hoort, vinden wij. Dé basis om dit resultaat te bereiken is gezamenlijk denken en doen richting klant, waarbij respect en oprechte aandacht onmisbaar zijn. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, laat het ons dan weten. We zoeken graag met u naar een passende oplossing! Veel liever hebben we uiteraard tevreden klanten! Vertel het voort of laat een review achter.


Met smakelijke en gezonde groet,
Mede namens het hele team


Danielle Schemkes-Visser