• Lorem ipsum
Gooise & Eemlandse Tafel Maaltijdservice bereidt dagelijks op ambachtelijke wijze verse maaltijden zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Met onze maaltijdservice kunt u daarom elke dag genieten van een heerlijke en gezonde verse maaltijd. De warme maaltijdbezorging van Gooise & Eemlandse Tafel, ook wel tafeltje dekje in Amersfoort genoemd, is bij een afname van 3 maaltijden per week geheel gratis. Wij bezorgen bij bedrijven en particulieren en van oudsher ook bij senioren. U kunt elke week weer kiezen uit een groot aanbod van maar liefst 16 verschillende maaltijden. Dit vinden wij belangrijk: vers, vitaminerijk, ambachtelijk bereid, smakelijk en persoonlijke service. Onze maaltijden worden afgestemd op de seizoenen. Daarom geniet u in de zomer van heerlijke zomerse groenten en in de winter van lekkere stamppotten. Onze maaltijden worden bereid met verse streekproducten. Wij onderscheiden ons daarmee van anderen en hierdoor kunnen wij u heerlijke verse maaltijden aanbieden in Amersfoort.

 

Dieetwensen? Geen probleem, onze maaltijdbezorging houdt er rekening mee.

Heeft u liever een maaltijd voor diabetes? Of zoutarm of vetarm? Dergelijke maaltijden bereidt de Gooise & Eemlandse Tafel Maaltijdservice graag voor u! Bij het bereiden van uw maaltijd houden wij vanzelfsprekend rekening met uw speciale dieetwensen. 
 

Verse maaltijdbezorging in Amersfoort: 

  • Echt een smakelijke, gezonde en verse maaltijd zonder te veel vet of zout
  • Geen kunstmatige toevoegingen maar bereiding van verse en eerlijke ingrediënten
  • Wij streven naar 2 ons groenten in onze maaltijden
  • Nagenoeg alle groenten worden gestoomd voor behoud van smaak en vitamines
  • Wekelijks keuze uit 16 nieuwe maaltijden, aangepast aan het seizoen
  • Geen abonnement of contract
  • Persoonlijke bezorging door vaste maaltijdbezorgers

 

Proeven?

Maak nu kennis met onze maaltijden door het aanvragen van een proefpakket; u ontvangt 3 maaltijden en een 3 dessert naar keuze waarbij de desserts gratis zijn. Bel met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de maaltijdbezorging en maaltijdservice, tafeltje dek je in Amersfoort van de Gooise & Eemlandse Tafel.