Ingrediënten:
20% kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono en diglyceriden), 16% ZALM ((Salmo salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 16% spinazie, 16% tomaat, MELK, 8% KAAS, 6% lasagnebladen (durum TARWEgries), roux (TARWE), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), ui, zonnebloemolie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), knoflook, paneer (GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), tapenade, bieslook, peterselie, tijm, basilicum
Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C
Voedingswaarden:
energiewaarde: 191.25kcal; eiwit: 17.75gr; koolhydraten: 8.5gr; vet totaal: 9.25gr; verzadigd vet: 3.gr; voedingsvezel: 1.5gr; zout: 0.13gr;
Allergenen:
Vis, gluten, melk, selderij.
Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C