Indonesische rendang (stoofvlees) met sperziebonen & rijst

Artikelnummer: 50001075w
Levertijd: 5 werkdagen

Ingrediënten:
sperziebonen (32%), rijst (30%), rundvlees (14%), kokosmelk, ui, water, zonnebloemolie ongehard, knoflook, gember, sereh, kokos, zout, peper, rode peper, laos, gejodeerd zout, citroensap, palmsuiker, natuurlijk aroma (mosterd, selderij), kurkuma, melasse, glucosestroop, komijn, salamblad, koriander, citroenblad, kardemom, raapzaadolie ongehard, korianderzaad, foelie, kaneel, tarwemeel (tarwe), sojabonen (soja), lavas, tamarinde, stabilisatoren (xanthaangom), conserveermiddelen (E210, E202, E211, E223), voedingszuren (azijnzuur, citroenzuur, melkzuur), peterselie, limoenblad, kruidnagel, aardappelzetmeel, kemirienoot, chilipeper, laurierblad, nootmuskaat, kleurstoffen (E150c), melkeiwitten (lactose, melk), maltodextrine, suiker.

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie (kJ) 448.95 K.joule
Energie (kcal) 106.76 K.cal
Eiwit 5.14 g
Vetten 3.68 g
Waarvan verzadigd vet 2.3 g
Kh 13.08 g
Waarvan suiker 1.57 g
Zout 0.5 g

Allergenen:
soja, melk, noten, selderij, mosterd, sulfiet, tarwe, gluten en rundvlees


Bereidings- & bewaaradvies:
Gekoeld bewaren op maximaal 7 graden. Opwarmen magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 100°C

 

 

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies