• Lorem ipsum

 

Op zoek naar een maaltijdservice Naarden?

Bent u op zoek naar een maaltijdservice Naarden? Bij de Gooise Tafel staan we bekend om onze heerlijke, verse en gezonde maaltijden. Wij werken niet met smaakloze en saaie kant-en-klaarmaaltijden, maar bereiden al onze gerechten met verse ingredienten. Wij hanteren een wisselend weekmenu die bestaat uit seizoensgebonden gerechten. Zo krijgt u in de winter een heerlijke stamppot of erwtensoep voorgeschoteld, terwijl we in de zomer gaan voor een frisse pastasalade. Wij bezorgen de maaltijden bij u thuis op de dagen dat u dat wenst. Dit kan elke dag zijn, maar ook één of twee keer per week.

 

Maaltijd aan huis Naarden: ideaal in verschillende situaties

Een maaltijd aan huis Naarden is ideaal in verschillende situaties. Zo kunt u misschien (tijdelijk) niet koken na een operatie of door ziekte. Ook voor ouderen en alleenstaanden is koken vaak tijdrovend, lastig of simpelweg niet leuk. Andere mensen – zoals gezinnen of werkende stelletjes – zijn te druk om elke avond de keuken in te duiken. Bij de Gooise Tafel spelen we graag in op dit probleem. Laat u verrassen en bestel de daghap of plan van te voren uw maaltijden met behulp van ons a la carte menu. Alle maaltijden kunnen (tegen een extra vergoeding) worden uitgebreid met salade, soep en/of vers gesneden fruit.

 

Meer informatie over de maaltijdservice ouderen Naarden?

Wilt u meer informatie over de maaltijdservice ouderen Naarden? Op onze website kunt u een weekmenu bekijken en meer lezen over onze manier van werken. Daarnaast kunt u online direct een eerste bestelling plaatsen of een proefpakket aanvragen. Het proefpakket bestaat uit drie warme maaltijden tegen een scherp tarief. Een betere manier om kennis met ons te maken is er niet! Om speciale wensen door te geven, raden we u aan om even te bellen met ons team. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is.