• Lorem ipsum

 

Maaltijden aan huis Laren: ideaal alternatief voor kant-en-klaar maaltijden

Maaltijden aan huis Laren zijn het ideale alternatief voor kant-en-klare maaltijden of ongezonde menu’s van de snackbar. Ook als u niet in staat bent om zelf te koken, is het namelijk belangrijk om voedzaam én lekker te eten. Bij de Gooise Tafel bent u aan het juiste adres voor een gezonde en praktische service. Zo bereiden wij dagelijks diverse gerechten met behulp van verse ingredienten en seizoensgebonden producten. U proeft het verschil direct én kunt er op rekenen dat de vitamines optimaal behouden zijn gebleven. Laat u dagelijks verrassen door ons dagmenu of maak een keuze uit ons a la carte menu van de chef.

 

De voordelen van een maaltijd aan huis Laren

Een maaltijd aan huis Laren laten bezorgen door de Gooise Tafel biedt verschillende voordelen. Zo weet u zeker dat u lekker en gezond eet. U rekent daarnaast op een goede en flexibele service. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe vaak u in de week een maaltijd wilt laten bezorgen. U kunt uw maaltijd bovendien uitbreiden met soep, salade of vers gesneden fruit als u graag een extraatje wenst. Volgt u een speciaal dieet? Geef dit dan aan ons door. Wij kunnen rekening houden met verschillende voorkeuren en wensen. Zo bereiden wij onder andere Halal maaltijden, vegetarische maaltijden en maaltijden zonder lactose of gluten.

 

Nieuwsgierig naar onze warme maaltijden aan huis Laren?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze warme maaltijden aan huis Laren? Bestel dan een proefpakket. U ontvangt tegen een voordelig tarief drie warme maaltijden. Zo kunt u kennis maken met onze unieke smaak én service. Neem gerust contact op met de Gooise Tafel als u vragen heeft of uw dieetwensen wilt doorgeven. Goed om te weten: wij werken met vaste bezorgers en maken graag afspraken omtrent het bezorgen van de maaltijden. Alle maaltijden worden geleverd in een speciale box waardoor het eten lang warm blijft. U kunt dus – zonder het eten opnieuw op te hoeven warmen - aan tafel op het tijdstip dat u wenst.