Zomerstamppot van spinazie en snijboontjes met kipfilet in jus

Artikelnummer: 2410w

Ingrediënten:


Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 191.25kcal; eiwit: 17.75gr; koolhydraten: 8.5gr; vet totaal: 9.25gr; verzadigd vet: 3.gr; voedingsvezel: 1.5gr; zout: 0.13gr;

Allergenen:
Vis, gluten, melk, selderij.

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies