Rundervink in jus, gekookte aardappelen en witlof met een roomsaus

Artikelnummer: 2153w

Ingrediënten:

32% witlof, 29% aardappelen, 19% rundervink (17% RUNDVLEES, paneermeel, aardappelzetmeel, voedingszuur: E300, E301, E325, E327, E331, zout, bamboevezel, verdikkingsmiddel;E401, dextrose), 14% vleesjus (aroma, aardappelzetmeel, maltodextrine, MOSTERDZAAD, MELKSUIKER, gistextract, uipoeder, E412, suikerstroop, RUNDVLEESextract, tomaatpoeder, zonnebloemolie, ui, TARWEbloem, 3% hollandaisesaus (plantaardige oliën (palm, raapzaad), EIGEEL, MELKPOEDER, suiker, voedingszuur (MELKzuur), verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guargom, johannesbroodpitmeel), aroma's (KNOLSELDERIJ), dextrose), koeMELK, roux (TARWEbloem, gehard palmvet), groentebouillon (kruiden, specerijen)

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden: Energie: 99 kcal (413 KJ); Vetten: 5,1 g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,1 g; Koolhydraten: 8,1 g; waarvan suikers: 1,3 g; Eiwitten: 4,7 g; Zout: 0,5 g;

Allergenen: gluten, ei, lactose, selderij, mosterd

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen