Artikelnummer: | 1613k |
Ingrediënten:
Risotto met tomaat en paddestoelen 73% Rijst, tomaat, suiker, (selderij), plantaardige olie, asperge, bloemkool, ui, voedingszuur, room. Groentegarnering 22% Courgette, shii-take, kastanje champignon, oesterzwam, champignon. Parmezaanse (kaas) 5%. Oregano.
Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C
Voedingswaarden:
energiewaarde: 74.95kcal; eiwit: 4.09gr; koolhydraten: 9.73gr; suiker: 1.46gr; vet totaal: 1.78r; verzadigd vet: 0.098r; voedingsvezel: 1.91gr; zout: 0.20gr;
Allergenen:
Selderij, melk.
Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C
Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid