Lentestamppot met spinazie en snijboontjes met kipfilet in jus

Artikelnummer: 2168w

Ingrediënten:
Snijbonen 20%, spinazie 18%, aardappel 23%, kipfilet 18%, elk, knoflook, peper, zout, gemod. aardappelzetmeel, maltodextrine, kruiden en specerijen, mosterdzaad, melksuiker, gistextract, uipoeder, E412, suikerstroop, rundvleesextract, tomaatpoeder, tarwebloem en palmvet.

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 118.7kcal; eiwit: 9.57gr; koolhydraten: 9.28gr; vet totaal: 4gr; verzadigd vet: 2.41gr; voedingsvezel: 1.42gr; zout: 0.2gr ;

Allergenen:
melk, mosterd, gluten

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies