Kabeljauwfilet in botersaus, gekookte aardappelen en bospeen

Artikelnummer: 336k

Ingrediënten:
26% wortel, 25% aardappelen, 17% KABELJAUW ((Gadus Morhua), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 17% hollandaisesaus (kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren), roomBOTER, TARWE, MELK, maltodextrine, citroensap, smaakversterker: mono-natriumglutamaat, natriuminosinaat, natrium guanylaat, stabilisator: kalium- en natrium difosfaten, zuurteregelaar: natriumdiacetaat, aardappelzetmeel, gistextract, dextrose, , kleurstoffen: ammoniakkaramel, paprika extract, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)), 11% vleesjus (MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel guargom, roux (TARWE)), 7% venkel, vloeibare margarine (emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, MELK, kleurstof: caroteen), bouillon, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt).

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 78.49kcal; eiwit: 5.55gr; koolhydraten: 7.46gr; suiker: 1.94gr; vet totaal: 2.57gr; verzadigd vet: 1.5gr; voedingsvezel: 1.54gr; zout: 0.17gr;

Allergenen:
Vis, melk, selderij.

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies