Kabeljauwfilet in botersaus, gekookte aardappelen en bospeen

Artikelnummer: 336w

Ingrediënten:
Bospeen 39% suiker (selderij), plantaardige olie, asperge, bloemkool, ui, voedingszuur. Aardappel 29% Zout. (Kabeljauw) 20% Peper. Botersaus 12% Boter, (melk), room. Jus. Peterselie.

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 78.49kcal; eiwit: 5.55gr; koolhydraten: 7.46gr; suiker: 1.94gr; vet totaal: 2.57gr; verzadigd vet: 1.5gr; voedingsvezel: 1.54gr; zout: 0.17gr;

Allergenen:
Vis, melk, selderij.

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies