Rundervink in jus met gekookte aardappelen en andijvie a la creme

Artikelnummer: 2398w

Ingrediënten:
rundervink 20%, jus 12%, soja, ketjap, aardappelen 29%, andijvie 35%, melk, room

Bereidingswijze:
Magnetron: 6 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde:106.75kcal eiwit:9.77gr koolhydraten:12.98gr vet totaal:2.25gr verzadigd vet:6.98gr voedingsvezel:1.52gr zout:0.27gr

Allergenen:
gluten,soja,selderij,ei,melk

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies