Curry van bloemkool met rijst (V)

Artikelnummer: 1947w
Ingrediënten: 
39% bloemkool, 37% rijst (water, azijn), 8% kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono en diglyceriden) kokosmelk (kokosextract), ui, tomaat, roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gele curry pasta, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), kerriepoeder (MOSTERD, kleurstof: paprika-extract), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), bosui, rozijnen, zonnebloemolie, kurkuma.

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 

Allergenen:


Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C


Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies