Zalm in dillesaus met spinazie en gekookte aardappels

Artikelnummer: 340w
Ingrediënten:
Spinazie 45%, aardappel 33%, zalmfilet 22%, dillesaus (melk, room, dille, roux), peper, zout, groentebouillon, dille

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 145kcal; eiwit: 7.92gr; koolhydraten: 13.23gr; vet totaal: 5.75gr verzadigd vet: 1.66gr; voedingsvezel: 2.52gr; zout: 0.21gr;

Allergenen:
vis, melk, ei

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C


Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies