Cordon bleu bloemkool in kaassaus, gekookte aardappelen en jus

Artikelnummer: 259k

Ingrediënten:
Bloemkool 45%, kaassaus (kaas,melk,room), aardappel 33%, cordon bleu 22%, jus, nootmuskaat

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 70.96kcal; eiwit: 6.3gr; koolhydraten: 7.55gr; suiker: 0.69gr; vet totaal: 1.36gr; verzadigd vet: 0.63gr; voedingsvezel: 1.63gr; zout: 0.14gr;

Allergenen:
gluten, ei, selderij, melk

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

 

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies