Cordon bleu, jus, gekookte aardappelen, bloemkool in Hollandaise saus

Artikelnummer: 261w

Ingrediënten:
Bloemkool hollandaise 45% Bloemkool, nootmuskaat, plantaardige olie, (eigeel), (melk), suiker, (knolselderij), dextrose. Aardappel 33% Zout. Cordon bleu 22% Varkensvlees, maiszetmeel, (paneermeel), (kaas), dextrose, peper. Bieslook.

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 118.65kcal; eiwit: 8.97gr; koolhydraten: 12.98gr; vet totaal: 2.65gr; verzadigd vet: 1.51gr; voedingsvezel: 1.72gr; zout: 0.26gr;

Allergenen:
Gluten, melk, ei, selderij

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

 

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies