Indische Rendang met sperzieboontjes en rijst luxe

Artikelnummer: 2351w

Ingrediënten:
Rijst 35%. Sperziebonen 35%. Indische rendang 28% Rundvlees, water, suiker, ui, zout, paprika, rode chili pepers, gember, knoflook, kurkuma, sereh, koriander, djinten, (tarwebloem), gedeeltelijk gehard palmvet, plantaardige olie, zout, boter (melk). Gefrituurde uitjes 2%. Koriander.

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 189.5kcal; eiwit: 21.4gr; koolhydraten: 13.4gr; vet totaal: 7.2gr; verzadigd vet: 3.6gr; voedingsvezel: 2.8gr; zout: 0.41gr;

Allergenen:
Gluten, melk.

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

 

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen