Stamppot spinazie met roerbakei en vers gebraden worst in jus

Artikelnummer: 319k

Ingrediënten:
Spinazie 45%, aardappelpuree (aardappel, melk, roomboter) 33%, varkenssaucijs 22%, ei, jus

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 118.7kcal; eiwit: 9.57gr; koolhydraten: 9.28gr; vet totaal: 4gr; verzadigd vet: 2.41gr; voedingsvezel: 1.42gr; zout: 0.2gr ;

Allergenen:
melk, ei, mosterd, soja, gluten

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies