Paddenstoelenrisotto met groene aspergepunten met parmezaanse kaas

Artikelnummer: 373w

Ingrediënten:
risotto 48%, asperge 33%, room, witte,ui wijn, groentebouillon, parmezaanse kaas 8%

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 289kcal; eiwit: 15.7gr; koolhydraten: 41gr; vet totaal: 6.3gr; verzadigd vet: 4.05gr; voedingsvezel: 4.15gr; zout: 0.5gr;

Allergenen:
lactose, ei, gluten, mosterd, selderij

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

 

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies