Rundervink in jus, gekookte aardappel en roergebakken witlof in honing-thijm

Artikelnummer: 2163w

Ingrediënten:
Witlof 45%, aardappel 33%, rundervink 22%, jus, ketjap, honing-tijm (thijm, honing, melk, room)

Bereidingswijze:
Magnetron: 6 min. 600W Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 106.75kcal; eiwit: 9.77gr; koolhydraten: 12.98gr; vet totaal: 2.25gr; verzadigd vet: 6.98gr; voedingsvezel: 1.52gr; zout: 0.27gr;

Allergenen:
gluten, selderij, ei, melk


Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C

 

Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om u persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Gooise Tafel en andere sites. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookie policy. Manage cookies