Kipdijstukjes, gebakken aardappels en bloemkool in kruidensaus

Artikelnummer: 1619w
Ingrediënten:
Bloemkool 45% gedeeltelijk gehard palmvet, (melk). Gebakken aardappelen 33%. Kipdij 22% Kipvlees, zout, ui, paprika, chili, kurkuma, koriander, nootmuskaat, gember, piment, foleie, kruidnagel, suiker, oregano, thijm, basilicum, (tarwezetmeel), dextrose, (soja). Bieslook

Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W Oven: 30 min. 120°C

Voedingswaarden:
energiewaarde: 72.5kcal; eiwit: 8.24gr koolhydraten: 6.56gr; suiker: 0.61gr; vet totaal: 1.12gr verzadigd vet: 0.39gr; voedingsvezel: 1.56gr zout: 0.044gr

Allergenen:
mosterd, gluten, melk, ei, soja,selderij

Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C


Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen