Hoe het werktGezonde maaltijdbezorging aan huis
Niet iedereen heeft de tijd of de mogelijkheid om zelf verse maaltijden te bereiden. Onze maaltijdservice kan een oplossing bieden als u geen tijd, zin of mogelijkheid hebt om te koken maar toch lekker en verantwoord wilt eten. Noem het Tafeltje Dekje nieuwe stijl want bij ons vindt u geen saaie menu's of platgekookte groenten. Wij bieden wekelijks 16 verschillende maaltijden aan, aangepast aan het seizoen. Onze maaltijden zijn nagenoeg allemaal vet- en natriumbeperkt maar ook andere dieetwensen zoals diabetisch of vegetarisch zijn mogelijk. Al onze maaltijden bevatten nagenoeg 2 ons groenten en omdat wij nagenoeg al onze groenten stomen, blijven vitamines, smaak, kleur en knapperigheid behouden. 

Gooise Tafel levert zowel koelverse als warme maaltijden in het Gooi, Baarn, Soest, Weesp en Wijdemeren. Wij hebben geen verplichting in de vorm van een abonnement of contract. Bij 3 warme maaltijden per week is de bezorging gratis (anders € 2,95). Bij koelverse maaltijden is de minimale afname 3 maaltijden en bedragen de bezorgkosten € 2,95 per leverdag.


Bestellen 

Wij bieden wekelijks 16 verschillende maaltijden aan. De maaltijden zijn via deze website te bestellen of u geeft uw bestelling door via het papieren bestelformulier die u vervolgens aan uw bezorger meegeeft. Papieren bestelformulieren worden op de thermobox/koelvers doos geplakt. U kunt tot uiterlijk maandag 10.00 uur voor de daaropvolgende leveringsweek bestellen. Natuurlijk kunt u wel vooruit bestellen! Wilt u eerder starten met de maaltijdbezorging maar staat de lopende week niet meer in de webshop? Geen probleem, neemt u telefonisch even contact met ons op of stuur ons een email want onze keuken kookt altijd wel iets extra.
 

Bezorgen
Bezorging warme maaltijden
Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag vers bereide warme maaltijden die bij u thuis worden bezorgd. De maaltijden worden, afhankelijk van uw woonplaats, bezorgd tussen 16.00 en 18.30 uur in een speciale thermobox waarin uw maaltijd warm blijft. NIEUW: in Wijdemeren, Weesp hebben wij 's middags een warme maaltijdbezorging tussen 11.30 - 13.30 uur. 
 

Bezorging koelverse maaltijden
De koelverse maaltijden brengen wij op dinsdag en vrijdag tussen 15.30 en 18.30 uur bij u thuis. In Hilversum is de bezorging op dinsdag en vrijdag tussen 9.30 en 12.30 uur. De maaltijden zijn in handige magnetron-/ovenverpakkingen verpakt en kunt u thuis met behulp van de bijgesloten instructie zelf in uw magnetron of oven opwarmen.

Betalen
Via de website kunt u eenvoudig en veilig betalen via IDeal of door middel van een automatische incasso (alleen voor vaste klanten). Om met een automatische incasso te betalen, dient u een machtigingsformulier in te vullen en aan ons te retourneren. Aan het einde van de maand ontvangt u een gespecificeerde factuur waarna het factuurbedrag automatisch wordt afgeschreven.


Proefpakket aanvragen
Wij overtuigen u graag van de kwaliteit, smaak en gemak van onze maaltijden en service. U kunt dan ook eerst een proefpakket bestellen via ons contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer 035 - 20 31 277. Een proefpakket verplicht u tot niets; u betaalt 3 maaltijden naar keuze en krijgt bij iedere maaltijd een dessert gratis